Mi nismo samo zajednica
mi smo i porodica

Tanja
Jakimović

Najmlađa i najenergičnija iz ekipe. Ako je neka akcija, uključite Nju.

Tanja Jakimović je njeno ime, prvakinja u nekim karate borbama, na državnom, a i evropskom tlu. Ona je upoznala svakakve igre, spoznala svakakve različitosti u poslovnom i privatnom životu, takmičarskog je duha i majka  četvoro divne dece –  Elene, Vojina, Jakova i Arsena.  

Formalno, profesorka sporta i fizičkog vaspitanja, majstor karatea 3. dan. Neformalno, sjajan prijatelj, saradnik, spremna na sve što može uneti dodatni adrenalin u trenutku! Energija koju šalje je prepuna pozitive i sigurnosti da sve ide odličnim putem. Spašava kad gori! Nije obična, kao što nije ni jedna žena na svetu.

Retki su ljudi koji uče brzinom kao što to Tanja radi, a koji mogu to da implementuju na licu mesta, sa spremnošću koju ona nosi sa sobom. Takva je njena energija, od prvih poslovnih iskustava u Ohridu kao studentkinje, preko obnovljivih izvora i efikasnosti energije, da bi prošla i kroz organizacije konferencija i sajmova u IT sektoru, do nove vibracije. A to je svakako Vibe Factory!

Ovo je, reklo bi se, Tanjin next level, zato što je Vibe Factory, zaista next level. Sa jasnom vizijom, fokusiranim  razmišljanjem i spremnošću, Tanja je još jedna odvažna žena u našem timu.

Jeste li spremni za sopstvenu avanturu?

Sigurni smo da ćemo sa ovom energijom pokrenuti novi vajb na mapi gejming festivala i sajmova u svetu.