Mi nismo samo zajednica
mi smo i porodica

Olga
Ješić

Ali nije! Dok su joj to govorili nije umela ili prosto nije htela da razume. A onda se dogodio trenutak, taj čarobni trenutak u kome su se delovi slagalice razigrali i posložili tako da shvati. Nije obična, kao što nije ni jedna žena na svetu.

Puno godina u pozorišnoj i festivalskoj produkciji, pa televizijskoj produkciji kroz različite projekte BK TV; u odnosima sa javnošću i projektima najrazličitijih tema i obima. Privatne firme, udruženja, javni sektor. A opet je videla, jasno videla, da još nije ni počela.

Sada počinje!

Radi na energiju. Pokreće je energija ljudi i priče,  energija izazova nepoznanica, spoznaja dobrog u krajnjem rezultatu. Kreativna razmena, stvaranje drugačijeg, pomeranje granica.

E zato Vibe Factory.

I zato prvo gejmerski festival. Bučni protivnik igrica i zakleti eskivator sajmova. Dok nije spoznala novu dimenziju svega i uverila se u ono o čemu je uvek druge savetovala – postoji i druga, bolja strana priče. I zaista postoji. (link www.vibe-factory.com).

First step – done!

I ko kaže da je svaki početak težak?

Jasna vizija, prihvatanje izazova, razmišljanje i delanje „van kutije“, dobar tim i sve je moguće. Zato što je ona, odvažna Olga Ješić.

Jeste li spremni za sopstvenu avanturu?

Sigurni smo da ćemo sa ovom energijom pokrenuti novi vajb na mapi gejming festivala i sajmova u svetu.