Mi nismo samo zajednica
mi smo i porodica

Julijana
Milutinović

Možda muzika ima moć da oblikuje karakter, ali ONA sigurno ima moć da stvori New York u najpozitivnijem smislu i na svakom mestu. I to sa takvom lakoćom i radošću da je nemoguće ostati ravnodušan. Jer moć je u njoj, osnaženoj, samosvesnoj, jedinstvenoj.

Prijatelj nama odabranima. Saradnik sada već onima koje sama izabere. Menadžer u medijima. San svima koji joj čuju glas u radio emisijima. DJ. Jogina. Bloger. Avanturista. Hedonista. Borac i vanredno hrabra žena. Julijana. Sve samo ne obična žena. Kao što nije ni jedna na svetu.

U ono, vreme dial-upa gejmala je Quake i Unreal strastveno i jaaako dobro, što će, s poštovanjem razumeti samo oni koji imaju iskustva sa 56K i sećaju se prekopotrebnog strpljenja za takve akcije. Da li urođenu ili, iz tog vremena, uvežbanu smirenost danas  pasionirano neguje kroz jogu. I svi smo joj neizrecivo zahvalni, jer malo ko se može pohvaliti takvim darom da smiri nemire, kanališe oluje i promeni ugao gledanja na lepše, bolje, konstruktivnije. I kad se učini da je potpuni mrak i vreme za odustajanje,  krenu funky semplovi i osvestiš da sve je moguće.

Retki žive svaki trenutak. A to znači i da neprekidno usvajaju nova znanja. Ona to tako predano, tako svestrano i sa takvom lakoćom radi da postane zarazno. Zato je naša –

Žena energija. Zato je Juls deo Vibe factory tima.

Jeste li spremni za sopstvenu avanturu?

Sigurni smo da ćemo sa ovom energijom pokrenuti novi vajb na mapi gejming festivala i sajmova u svetu.