Mi nismo samo zajednica
mi smo i porodica

Ivana
Stevanović

Odvažna Ivana. Nasmejana prijateljica koja je uvek spremna na svaki izazov. Od onih koje će čak i Vujakliju da izvade kad treba, da budemo, ipak sigurne. Sa daškom ozbiljnosti koji nam ponekad fali, a koji ona nosi sa sobom, Ivana Stevanović je pravi čovek u timu. A opet nije obična, kao što nije ni jedna žena na svetu.

Zaljubljenica u umetnost i lepo, obrazovana u tom duhu, otkrila je draži novinarstva još za vreme studija Istorije umetnosti svojim radom na BK televiziji. Next step je bio iskorak u brzinu, kroz  marketing i advertizing u Vrelim Gumama – TV emisije, projekti, organizacije vrhunskih žurki! Kako je njen nemiran duh uvek žedan za novim iskustvima, znanjima i izazovima, energiju koja šalje je naš pravi vajb za vibraciju Vibe Factory-ja.

Ivana je kreativac i fenomenalan saradnik. Kakav je prijatelj van posla, takav je saradnik u poslu. Na nju se uvek može računati da će biti savršena karika u timu, zbog kreativnosti, ideja, sprovođenja ideje u realizaciju i razum koji nas osvesti kad god je potrebno. Ima jasnu viziju za budućnost, pazi na detalje, a znate koliko su oni bitni? Mnogo. Zato nam je odvažna Ivana i te kako važan segment naše Vibe Factory priče.

Jeste li spremni za sopstvenu avanturu?

Sigurni smo da ćemo sa ovom energijom pokrenuti novi vajb na mapi gejming festivala i sajmova u svetu.